Over Vivara Pro

Vivara Pro is de expert in Europa om professionele projecten uit te voeren en producten en diensten aan te bieden voor mitigatie, verbetering van de biodiversiteit, flora & fauna compensatie en duurzaamheid. Deze duurzame producten worden in eigen beheer ontwikkeld in nauwe samenwerking met verschillende natuurbeschermingsorganisaties, Wildlife Advisors en experts uit heel Europa. Door de nauwe samenwerking met de groene partners, hebben deze producten ook altijd de goedkeuring van gecertificeerde natuurbeschermingsorganisaties.

Daarnaast produceren wij de producten zelf zodat deze voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen bij aanpassingen aan producten. Onze producten zijn ook FSC-gecertificeerd.

Invulling van de logistieke infrastructuur doen we zelf. Zo hebben we de volledige controle over onze logistiek en kunnen we duidelijk zijn naar onze klanten zonder dat er andere partijen bij betrokken zijn.

Vivara Pro staat klaar om u te adviseren op het gebied van verduurzaming van uw pand, woonwijk, bedrijventerrein of andere buitenruimte zoals golfbanen, natuurgebieden, (pret)parken of groen-/ akkerstroken. Wij ondersteunen u graag om uw lokale biodiversiteit te vergroten. Ook bij het verkrijgen van een BREEAM certificering of werkzaamheden die verricht dienen te worden wegens de Wet Natuurbescherming kunnen wij van toegevoegde waarde zijn.

Hier vindt u alles wat u moet weten over Vivara Pro.

natuurbeschermingsproducten voor de professionele markt