Landal GreenParks

 

Project

Landal GreenParks neemt haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen. Dit doet ze door met respect om te gaan met de omgeving waar de recreatieparken zijn gelegen. Daarnaast laten zij hun gasten deze groene beleving ervaren. Vivara Pro werd voor verschillende parken van Landal GreenParks ingeschakeld om nestkasten op te hangen, voederplaatsen in te richten en insectenhotels met educatieve bebording te plaatsen.

Plaats

Landal De Vers (Overloon)

Uitvoering Vivara Pro

Diverse nestkasten opgehangen, insectenhotel geplaatst en twee voederplaatsen ingericht. Zowel het insectenhotel als de voederplaatsen zijn door Vivara Pro voorzien van educatieve bebording.

Plaats

Landal Stroombroek (Doetinchem)

Uitvoering Vivara Pro

Diverse nestkasten opgehangen en twee voederplaatsen ingericht welke voorzien zijn van educatieve bebording.

Plaats

Landal Heideheuvel (Apeldoorn)

Uitvoering Vivara Pro

Diverse nestkasten opgehangen, twee voederplaatsen ingericht en een insectenhotel geplaatst. Daarnaast is er uitgebreid advies gegeven welke maatregelen er nog meer genomen kunnen worden om het park diervriendelijker te maken.

Plaats

Landal Aelderholt (Emmen)

Uitvoering Vivara Pro

Twee insectenhotels geplaatst en twee voederplaatsen ingericht. Zowel de insectenhotels als de voederplaatsen zijn voorzien van educatieve bebording. Daarnaast heeft Vivara Pro voor elke vakantiewoning een eekhoornvoederhuis geleverd.

Plaats

Landal Waterparc Veluwemeer

Uitvoering Vivara Pro

Inventarisatie (quickscan) gemaakt door Vivara Pro en daarna een uitgebreid advies uitgebracht over de te nemen maatregelen ter verbetering van de flora en fauna. Inmiddels zijn de diverse geadviseerde producten geleverd.

Plaats

Landal Hoog Vaals

Uitvoering Vivara Pro

Op dit park zijn diverse nestkasten geplaatst. Landal Park Hoog Vaals is tevens een Vivara support center.