Vacatures / stage

Werken of stage lopen bij Vivara Pro? Bekijk hier onze nieuwste vacatures!

Vivara Pro ondersteunt en adviseert overheden en het bedrijfsleven met het natuurvriendelijk inrichten van de buitenruimte om de biodiversiteit te verhogen. Vivara Pro levert en plaats professionele natuurbeschermingsproducten zoals nestkasten voor vogels, vleermuizenkasten, inbouwstenen en insectenhotels. Deze duurzame producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, de producten zijn duurzaam en van hoge kwaliteit en zijn gecertificeerd door natuurbeschermingsorganisaties

                                                                                                                                                                Vivara Pro, online media

Derdejaars HBO stagiaire online marketing:

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage binnen een dynamische afdeling? Dan is Vivara Pro dé plek voor jou! Tijdens jouw stage ga je onderzoek doen naar de naamsbekendheid en op welke manier Vivara Pro meer leads kan genereren, wat moet leiden tot een hogere omzet. Daarnaast ga je de social media bijhouden. Je krijgt de mogelijkheid om op veel verschillende gebieden praktijkervaring op te doen en je gaat onder andere de volgende taken uitvoeren:

- Interactie met de doelgroep door social media beheer

- SEO optimalisatie van de website

- Webcontent optimaliseren

- Het schrijven van pers- en nieuwsberichten

- Linkbuilding

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail naar info@vivarapro.com. Vergeet niet je CV en motivatie toe te voegen, inclusief jouw vaardigheden en beschikbaarheid. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.