Wat doen wij

Vivara Pro ondersteunt en adviseert overheden en het bedrijfsleven met het natuurvriendelijk inrichten van de buitenruimte. Met onze vakkennis weten wij de juiste maatregelen te treffen. Onze adviezen en maatregelen verhogen de biodiversiteit in de buitenruimte. 

RK TO 01 Nestkast TorenvalkVivara Pro levert en plaatst professionele natuurbeschermingsproducten alsmede beplanting en inheemse zaden voor: gemeenten, provincie, waterschappen, woningcorporaties, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, multinationals, architecten en (ecologische) adviesbureaus.

Vivara Pro staat klaar om u te adviseren op het gebied van verduurzaming van uw pand, woonwijk, bedrijventerrein of andere buitenruimte zoals golfbanen, natuurgebieden, (pret)parken of groen-/akkerstroken. Wij ondersteunen u graag om uw lokale biodiversiteit te vergroten. Ook bij het verkrijgen van een BREEAM certificering of werkzaamheden die verricht dienen te worden wegens de Wet Natuurbescherming kunnen wij van toegevoegde waarde zijn.
 

Vivara Pro biedt een compleet dienstenpakket aan bestaande uit:

  • inventarisatie van huidige flora en fauna (nul meting)
  • gedegen advies, eventueel in samenwerking met ecologische adviesbureaus (bijvoorbeeld voor een BREEAM certificering)
  • compleet product assortiment ten behoeve van mitigerende maatregelen, indien gewenst geheel op maat gemaakt
  • plaatsing van de voorzieningen

Vivara Pro VCA gecertificeerdVCA Gecertificeerd

Vivara Pro vindt veiligheid, gezondheid en milieu erg belangrijk. Ons VCA certificaat is het bewijs dat wij goed op de hoogte zijn van alle voorschriften op dat gebied en ook volgens deze voorschriften de werkzaamheden zullen uitvoeren. Uiteraard houden wij onze kennis en kunde op het gebied van veiligheid gezondheid en milieu op peil. 

Advies op maat

Wilt u weten wat Vivara Pro voor u kan betekenen? Neem dan contact op, voor ieder project heeft Vivara Pro een advies op maat. Vivara pro is telefonisch te bereiken op 0478-517 945 of via het contactformulier.

 

zwaluwen