Wie zijn wij

Vivara Pro ontwikkelt specialistische natuurbeschermingsproducten voor de professionele markt. De ontwikkeling gaat veelal in nauwe samenwerking met verschillende natuurbeschermingsorganisaties en experts uit heel Europa.

De oorsprong van Vivara ligt bij natuurbeschermingsproducten voor gebruik in de particuliere tuin. Producten als premium vogelvoer, voedersystemen, nestkasten, natuurvriendelijke beplanting, boeken en educatieve producten. Vivara is gestart in 1994 en heeft circa 200 medewerkers in dienst. Met een totale omzet van 30 miljoen euro in 10 Europese landen is Vivara Europees marktleider.

Vivara Pro

Vivara Pro

September 2014 is de business unit Vivara Pro officieel gestart. Vivara Pro biedt onder andere producten aan ten behoeve van mitigerende maatregelen. Deze duurzame producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zowel in Nederland (sociale werkplaats), UK als in Litouwen. De jarenlange samenwerking tussen Vivara Pro en haar natuurbeschermingsorganisaties heeft ertoe geleid, dat de producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en gecertificeerd zijn door de natuurbeschermingsorganisaties.